Политика приватности

Изјава у вези са обрадом личних података

Заштита личних података у онлајн окружењу постала је законска и обавезна неопходност. Сваки оператер мора да обавести купца, сарадника, корисника о обради личних података и гарантује њихово чување.

СЦ ТЕРМОФАРЦ ТЕЦХНОЛОГИЕС СРЛ са седиштем у Румунији, округ Брашов, град Сачеле, улица Брашовулуи 118 и регистрован у Румунском трговачком регистру под бројем Ј08 / 1047/2014, са ЦУИ РО33399146 као компанија оператера, о обради и складиштењу вас обавештава о личном кориснику. податке који се преносе пружањем услуга и производа.

Шта су лични подаци

Подаци у вези са идентификованим/идентификованим физичким лицем: име, презиме, адреса, е-маил, телефон, потпис, финансијске информације, информације које траже посебни органи за пружање услуга и производа, подаци са аудио видео надзора након посете клијента локација која пружа услуге компаније, аудио-видео праћење током услуга техничке подршке, ИП, све друге информације неопходне за обављање делатности.
Свака радња (скуп радњи) као што је прикупљање, снимање, организовање, складиштење, прилагођавање или модификација, издвајање, консултовање, коришћење, откривање трећим лицима преношењем, ширењем, спајањем или комбиновањем, блокирањем, архивирањем, брисањем, уништавањем података може ући сфери личних података (директних или индиректних).

Извори прикупљања информација

• приликом коришћења веб странице или апликација које припадају компанији, можете захтевати попуњавање образаца, упитника (без обавезе прихватања) неопходних за пружање услуга;
• директне и индиректне трансакције између компаније, партнера и корисника;
• екстерни извори специфични за јавне институције.

Како прикупљамо личне податке корисника

• директан;
• коришћење претраживача корисника и података о саобраћају;
• коришћење колачића.

Директно прикупљање личних података

Подношење поруџбине (са или без креирања налога) на овој веб страници може значити захтев за име, презиме, адресу, емаил и све друге податке неопходне за процес уговарања, фактурисања и испоруке.
• уговорни подаци се чувају 3 године (општи рецепт);
• фискални подаци се чувају 10 година (фискално законодавство);
• налози се не могу поштовати без горе наведених података.

У оквиру понуђених услуга подршке можемо од вас затражити да нам доставите свој број телефона или е-маил адресу како бисмо могли да вас контактирамо како бисмо решили ваш проблем (по потреби се могу затражити и други подаци који спадају у категорију личних података). Комуникација у оквиру услуга подршке компаније може се снимити.

Претплата на билтен долази са захтевом да нам дате адресу е-поште за персонализовану комуникацију, а складиште престаје са опозивом сагласности.

Уплате извршене на наш рачун обрађују наши банкарски партнери, а банковне информације им се преносе.

Прикупљање личних података коришћењем саобраћајних података

Током посете нашој веб страници са било ког уређаја дајте информације као што су ваша ИП адреса, време посете, локација, посећене странице. Екстерне услуге анализе саобраћаја (нпр. Гоогле аналитика) користимо искључиво за побољшање услуга и за обезбеђивање и одржавање безбедности сајта.

Прикупљање података путем колачића (по сесији и фиксно)

Колачићи се користе за памћење лозинки, језичких преференција, филтера за заштиту малолетника, врсте реклама које су одобрене или ограничене, итд.

У које сврхе обрађујемо личне податке

Компанија идентификује (на начин дефинисан горе) потенцијалне кориснике који приступају пруженим услугама, прати пословање у том погледу, спроводи анкете и/или профилише у маркетиншким активностима, врши интерне анализе специфичне за пружене услуге. Компанија такође обрађује личне податке у циљу решавања различитих законских процедура у вези са пружањем услуга. Архивирање информација врши се физички и електронски. Постоје законски регулисане државне институције које могу захтевати извештаје који садрже личне податке.

На основу чега се обрађују лични подаци

Закон који дефинише Општу уредбу о заштити података је проглашен и ступа на снагу у Румунији на следећи начин:
– (чл. 6 (1) б ГДПР) – односи се на прикупљање личних података путем наруџбенице;
– (чл. 6 (1) ц ГДПР) односи се на обавезне податке неопходне за издавање рачуна;
– (чл. 6 (1) ГДПР) потребно је затражити сагласност да бисте је користили